Menu Sluiten

Voor organisaties

Voor organisaties

De juiste match

Met het vinden van de juiste match qua zzp’er kijken we ook hoe we zoveel mogelijk expertise bij kunnen brengen aan het team. We zorgen er dus voor dat er iemand op locatie komt die weet waar hij of zij mee bezig is en expert is in de dienst waar hij voor wordt ingehuurd. Ook denkt Mirelle Care mee met het vinden van een creatieve oplossing op momenten wanneer de oplossing wat lastiger te vinden is.

Mirelle Care is de juiste organisatie voor als je diensten uit handen wilt geven. Wij ondersteunen jou door openstaande diensten te vullen met de juiste zzp’er, die wij vinden door te zoeken naar de beste match voor jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat de zzp’er belangrijke expertise meebrengt en dat het vaste team zo weer iets van deze samenwerking leert. Ook helpen wij met het bedenken van creatieve oplossingen voor lastig op te lossen problemen. Zoek jij de juiste zzp’er als tijdelijke oplossing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

In de afgelopen jaren is er binnen Mirelle Care hard gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. De resultaten hiervan hebben de organisatie een enorme steun in de rug heeft gegeven en men bouwt iedere dag aan een gezonde organisatie die optimale zorg aan haar cliënten levert.

 

Onze werkstrategie streeft naar optimale zorgverlening zorg-rendement voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Verpleegkundigen, verzorgenden, begeleider(s), helpenden (plus), doktersassistenten zijn allen inzetbaar via ons.

Neem direct contact op

Uw gegevens

Voor uw gegevens in.


Hoe kunnen we u helpen?

Kies de type zorg die u nodig heeft.