Menu Sluiten

Over Ons

Over Mirelle Care

Mirelle Care gelooft dat zorg ook anders kan. De kwaliteit van zorg kan beter, persoonlijker en in grote mate thuis plaatsvinden. Op deze manier ontstaat er meer tijd en aandacht voor de zorgbehoevende mens en wordt zorg beter afgestemd op het individu. Onze missie is de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren door de cliënt centraal te stellen doordat vanuit de behoefte van de cliënt wordt gewerkt. Mirelle Care kijkt ook naar wat een individu nog wel kan en niet alleen naar wat de deze niet meer kan. Zo inventariseren wij de werkelijke benodigde zorg van cliënt en maken wij samen een plan van aanpak. Door deze methodische aanpak kunnen onze cliënten langer zelfstandig blijven wonen met een hogere kwaliteit van leven.

Onze Missie

Mirelle Care ontwikkelt zorgaanbod op maat die aansluit bij de beleving van de cliënt. Onze kernwaarden zijn: persoonlijke betrokkenheid, wij stellen onze cliënt centraal en zijn als organisatie laagdrempelig.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over Mirelle Care? Of heeft u een vraag of opmerking voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@mirellecare.nl of ga naar het contactformulier.