Menu Sluiten

Flexbureau

Flexbureau

Flexbureau – 0-uren contract

Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan. Op die manier kun je af en toe eens een kijkje nemen bij een ander ziekenhuis!

Als je werkt via het Flexbureau geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Je hebt zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Je kunt online reageren op diensten waar en wanneer je maar wilt. Verder houden de planners graag telefonisch contact met je om te kijken of er nog leuke werkplekken zijn en of je beschikbaar bent. Voor de planners van het Flexbureau is persoonlijk contact belangrijk en horen ze graag wat jouw wensen zijn.

Werken in de ouderenzorg

Jouw dienstverband bij Mirelle Care begint met een training. Hierin toetsen we jouw skills op het gebied van ADL- en verpleegtechnische handelingen. Beheers je deze nog niet volledig? Dan leren we het je! Na de training word je ingewerkt op de locatie van een van onze opdrachtgevers. Zo leer je jouw skills te combineren met het reilen en zijlen binnen een zorginstelling.

Tijdens je flexibel in te plannen diensten ondersteun je ouderen in hun dagelijkse activiteiten. Je draait je diensten zelfstandig.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Zelfstandig en professioneel kan werken
  • Punctueel en sociaal ingesteld bent
  • Flexibel inzetbaar bent. Zowel ‘s avonds, ’s ochtends, ‘s nachts als in het weekend

Neem direct contact op